Hétvégi sporteredmények Komádiból

Folytatta rossz sorozatát a megyei II. osztályban szereplő labdarúgó csapatunk. Hazai pályán szenvedett 3-2-es vereséget a nem éppen acélos Zsáka csapatától.

Ezzel Komádi lecsúszott az utolsó előtti, 13. helyre. Úgy látszik, mindig van lejjebb! Góljainkat Tóth Ferenc, illetve Nagy István szerezték! Ezúttal az IFI csapatunk is megsemmisítő, 6-1-es vereséget szenvedett.

Két pontot hoztak a lányok

Női kézilabdázóink a Nádudvar otthonába látogattak, és hozták el mindkét pontot. Előzetesen sima mérkőzésre lehetett számítani, de a lányoknak sikerült izgalmassá tenni az összecsapás végét. 23-22-es sikerével a táblázat 6. helyét fogalja el a csapat, csak rosszabb gólkülönbsége miatt szorul az azonos pontszámmal álló 5. helyezett Létavértes mögé.

A megyei III. osztályban szereplő Komádi II. hazai pályán egy rendkívül küzdelmes mérkőzésen 2-1-es győzelmet aratott a Derecske II. gárdája ellen. Csapatunk minden dicséretet megérdemel, hiszen meglehetősen tartalékos összeállításban, cserék nélkül érte el ezt a szép eredményt!

Góljainkat Mátrai Sándor, illetve a hosszú kihagyás után visszatérő Bálint Attila szerezték. Ezen felül kiemelkedőt nyújtott a védelemből Márkus László, illetve Gargya Attila, valamint a kapus Szalai Ferenc is többször kritikus helyzetben hárított. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy az összecsapás hajrájában Fejes Tamást egy taktikai szabálytalanság elkövetése miatt második sárga lappal kiállította a játékvezető. Győzelmével csapatunk felzárkózott az élmezőny mögé.

M.S.