Hétvégi házba törtek be Balmazújvároson

Hétvégi házba törtek be Balmazújvároson
© Fotó: police.hu
Balmazújváros – A 30 éves férfi egy hétvégi házba tört be – olvasható a police.hu-n. A balmazújvárosi rendőrök rövid időn belül elfogták.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre szeptember 22-én arról, hogy balmazújvárosi hétvégi házába ismeretlenek betörtek, és ruhaneműket, műszaki cikkeket, elektromos kábeleket, de még az ott lévő párnákat, paplanokat, terítőket is elvitték – áll a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A híradás szerint a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, P. Pétert. A 30 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A bűncselekmény elkövetését beismerte a helyi férfi, és elmondta a rendőröknek, hogy mivel nagyon sok dolgot akart elvinni a házból, így a kertben talált talicskába pakolt, majd azzal távozott a helyszínről – olvasható a rendőrségi közleményben.

balmaz2Fotó: police.hu

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.