“Hétköznap én magam főzök, vagy simán csak rendelek”

Akt.:
“Hétköznap én magam főzök, vagy simán csak rendelek”
© Fotó: AFP / Fred Dufour
Debrecen – Hetente, havonta, esetleg ritkábban? Arról kérdeztük a debrecenieket, milyen gyakran járnak étterembe.

– Mi két- vagy háromhetente jutunk el étterembe a családommal, de a különlegesebb eseményeket is ott ünnepeljük általában. Barátokkal nem járok – nyilatkozott Gyúró Lili.

gy%e2%94%9c%e2%95%91r%e2%94%9c%e2%94%82-lili

Gyúró Lili

– Legfeljebb havonta, a családdal, de általában ennél ritkábban, ha valamilyen esemény van. A barátaimmal nem szoktam járni, velük esetleg gyorsétkezdében kötünk ki – jelentette ki Egri Gyöngyvér.

egri-gy%e2%94%9cangyv%e2%94%9cer

Egri Gyöngyvér

Herbák Anna elmondta, születésnapokat, névnapokat, évfordulókat szoktak effajta vendéglátóhelyen ünnepelni a családdal, viszont legközelebb a barátaival megy, mivel ő tartja a születésnapját.

herb%e2%94%9cik-anna

Herbák Anna

– Fontosabb alkalmakra tervezünk étteremlátogatást a családommal, a barátaimmal csak nagyon ritkán, inkább máshová ülünk be szórakozni vagy beszélgetni – válaszolta Dankó Viktória.

dank%e2%94%9c%e2%94%82-vikt%e2%94%9c%e2%94%82ria

Dankó Viktória

– Havonta legalább egyszer megfordulunk étteremben a barátokkal, de ezek általában különleges alkalmak. Hétköznap én magam főzök, vagy simán csak házhoz rendelek valamit gyorséttermekből – mondta Varga Zsolt.

varga-zsolt

Varga Zsolt

Kiss Sándor kijelentette: ő a családjával és a barátaival is szívesen elmegy étterembe legalább egy hónapban egyszer, a napi étkezést pedig főzéssel vagy rendeléssel oldja meg ő is.

kiss-s%e2%94%9cindor

Kiss Sándor

HBN|Fotók: Molnár Péter


„Torkon ragadott” csütörtök…

A Magyar Turisztikai Ügynökség villámgyorsan kihátrált a féláras éttermi akciózás mögül.