Hétfőn Virág, kedden Szimonetta bokszol az Eb-n

Hétfőn Virág, kedden Szimonetta bokszol az Eb-n
Hétfőn Virág, kedden Szimonetta bokszol az Eb-n - © Fotó: dvscboxing.hu
Debrecen – Vasárnap tartották a junior-ifi Európa-bajnokság sorsolását, vizsgálatait. A magyar válogatott két DVSC-s lánya közül Pallás Szimonetta kisebb mezőnyben érdekelt a +80 kilósok között (5 nevező), míg Furó Virágra majdnem teljes létszámú mezőny vár, s így ő a legjobb 8 közé kerülésért vív meg elsőnek.

Furó Virág moldáv vetélytársat kapott. Jekatyerina Carp ellen bokszol, s hétfőn a 15 órakor kezdődő műsor negyedik párja lesz az övék. Itt a nyertes a legjobb 8-ba jut, ahol két napra rá, 23-án (szerdán) a román Sani és a holland Holsken meccsének győztesével találkozik.

Pallás Szimonetta ugyanakkor kedden csap össze a török Melike Cakarral. Szimonetta állítása szerint a török lány erősebb alkatúnak, súlyosabbnak tűnik nála. Ugyanakkor gyorsan megnyugtatott mindenki, hogy mindent meg fog tenni a sikerért, a helytállásért. Ez a meccs a kedd délutáni (15 órás) program 9. párja lesz. Aki innen továbbjut, az első körben a román Martinconival fut össze immár az elődöntőben, 24-én (csütörtökön).

A csajok szerint a szállás jó, s a kajával sincs gond az olaszországi Assisiben. Most már csak a bunyóra kell koncentrálni.

Óriási bravúr lenne bármelyik lány továbbjutása, drukkoljunk együtt!

Hajrá, Virág és Szimonetta!

– dvscboxing.hu –