Hétfőn sem volt hiány balesetekből

Akt.:
A szoboszlói baleset helyszíne
A szoboszlói baleset helyszíne - © Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Két személyautó karambolozott hétfő reggel Hajdú-Bihar megye és Szolnok megye határán, de még itteni területen. A baleset egyetlen sérültjét a mentők a karcagi kórházba szállították.

Hasonló eset történt Hajdúszoboszlón ugyancsak az ünnep második napján 9 órakor, ahonnan két könnyű sérült került a Kenézy Kórház traumatológiájára.

Kora délután, háromnegyed 2 körül Debrecenben, a Burgundia utca és Csapó utca sarkon mikrobusz és motoros ütközött össze. Utóbbi könnyű sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A tűzoltók sem unatkoztak

Összeütközött két személyautó hétfőn délelőtt Nagyhegyes közelében. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, üzemanyagfolyást nem tapasztaltak. A mentők onnan egy személyt szállítottak kórházba. A rendőrség mellett a közútkezelő munkatársai is a helyszínre érkeztek, akik a szalagkorlát javítását megkezdték. Az érintett autókban jelentős anyagi kár keletkezett.

Hétfőn hajnalban Debrecenbe, az Ábel utcába riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat, ahol egy körülbelül 10 négyzetméteres szemétrakás égett. A lángokat egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el – közölte lapunkkal Papp-Kunkli Nóra a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott megyei szóvivője.

HBN-OCs


Óriási csattanás a Burgundia utcánál: négyen sérültek meg az éjszakai karambolban

Két autó ütközött vasárnap a Kossuth-Burgundia kereszteződésben. Az egyik jármű a járdán állt meg.