Hétfőn is megdolgoztatták a lángok a megye tűzoltóit

Hétfőn is megdolgoztatták a lángok a megye tűzoltóit
© Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Hajdú-Bihar – Hétfőn kora délután egy lakó kizárta magát Debrecenben, egy Mester utcai harmadik emeleti lakásból, miközben odabent a tűzhelyen étel főtt. Késő délután Hajdúszoboszlón, a Szováti úton egy elhagyatott épület egyik szobájában négy négyzetméteren égett az összehordott szemét, valamint egy ágy.


A Mester utcai esetnél a debreceni tűzoltók kihúzós létra segítségével jutottak be a lakásba, beengedve a korábban kint rekedt lakót, majd elzárták a tűzhelyet. Anyagi kár nem keletkezett.

Üzemanyag folyt hétfőn délután egy személyautóból Debrecenben, a Sinai Miklós utcában, amelyet a debreceni hivatásos tűzoltók itattak fel.

Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ©

Késő délután Hajdúszoboszlón riasztották a lánglovagokat, mivel a Szováti úton egy elhagyatott épület egyik szobájában négy négyzetméteren lángra kapott az ott összehordott szemét és egy ágy. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés