Hetet vágtak a Nyíregyházának

Akt.:
Hetet vágtak a Nyíregyházának
Hetet vágtak a Nyíregyházának - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A Loki nagyon megverte a Szparit, majd kikapott a mezőkövesdiektől Pallagon.

Két felkészülési mérkőzés szerepelt a DVSC-TEVA hétvégi programjában, a piros-fehérek szombaton összecsaptak az NB I újoncával, a Nyíregyháza Spartacus gárdájával és a másodosztályból feljutni igyekvő Mezőkövesd-Zsóryval.

A Szpari elleni első meccsen hasonlított inkább a Loki összeállítása a bajnoki találkozókon megszokotthoz, a Sidibe-Kulcsár támadóduó termelte is a gólokat becsülettel.

Az első félidőben még csak Kulcsár Tamás zörgette meg a hálót, de a szünet után beindult a henger. Többek között Ibrahima Sidibe mesterhármasának is köszönhetően végül kiütötte a vendégeket a Debrecen, amely hatékonyan és olykor tetszetősen futballozott.

A kora délutáni összecsapáson már egy tartalékosabb tizenegy futott ki a pályára, ennek következtében azt a kilencven percet a Kövesd nyerte. A borsodiak már az első félidőben elhúztak három góllal, az eredményt Ferenczi tizenegyesből lőtt góljával tudta kozmetikázni a hajdúsági alakulat.

HBN


A tények

Edzőmérkőzés: DVSC-TEVA – Nyíregyháza Spartacus 7-1 (1-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Solymosi.

DVSC: Verpecz – Lázár, Mészáros, Morozov, Korhut – Jovanovic, Szakály, Bouadla, Sós (Balogh N. 70.) – Sidibe, Kulcsár

Nyíregyháza: Ovszijenko – Rubus, Ivanovs, Törtei, Bosnjak (Dartsimelia 63.) – Kosztics (Abdouraman 46.), Zofcak (Koller 68.), Arziani (Rubus 61.), Pekár – Pákolicz (Seydi 46.), Halenár

Gól: Kulcsár (40.), Kulcsár (47.), Sós (50.), Sidibe (63.), Sidibe (83.), Koller (11-esből 85.), Sidibe (86.), Bouadla (89.)


A tények

Edzőmérkőzés: DVSC-TEVA – Mezőkövesd 1-4 (0-3)

Debrecen-Pallag. Vezette: Takács J.

DVSC: Slakta – Kinyik, Szatmári, Brkovics, Vadnai (Nagy Z. 46.) – Bódi, Berdó, Wittrédi, Ferenczi – Tisza (Bereczki 52.), Balogh N. (Varga K. 46.)

Mezőkövesd: Dombó – Hegedűs Cs., Dvorschák, Gengeliczki (Izing 46.), Engel(Búrány 46.) – Hegedűs D., Szeles (Tajthy 46.), Takács P., Molnár G. (Csirmaz 46.) – Máté J. (Lukács 46.), Baracskai (Medgyes 46.)

Gól: Máté J. (13.), Máté J. (32.), Hegedűs D. (41.), Izing 57.), Ferenczi (11-esből, 66.)