Helyi közélet

2015.09.04. 18:04

Ezrekkel ijesztgettek, végül csak néhány száz menekült érkezett Debrecenbe

Debrecen - Bár érkeztek menekültek a cívisvárosba csütörtökön, a számuk messze nem érte el azt a 2 ezret, amitől tegnap több forrásból származó információk szerint tartani lehetett.

Debrecen - Bár érkeztek menekültek a cívisvárosba csütörtökön, a számuk messze nem érte el azt a 2 ezret, amitől tegnap több forrásból származó információk szerint tartani lehetett. Mint megtudtuk, több száz migráns így is „befutott”, igaz nem vonattal, hanem buszokon hozták őket Békéscsabáról (csütörtök éjjel ellátogattunk a Nagyállomásra, hogy saját szemünkkel győződjünk meg a helyzetről, de a csarnokban alig találtunk utast).

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal hétközi beszámolója szerint a 933 fős debreceni táborban a létszám nem érte el a maximumot és a hangulat is nyugodt volt, ugyanakkor lapunk úgy tudja, folyamatosan százak érkeznek, igaz, ugyanennyien tovább is utaznak.

HBN


Debrecen - Csütörtök délelőtt óta százszámra jönnek a frissen elfogott menekültek Debrecenbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában