Herczeg: „továbbra is ők a mi játékosaink”

Herczeg: „továbbra is ők a mi játékosaink”
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A DVSC vs. Balmazújváros (0-2) mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Horváth Ferenc értékelte a látottakat.

Herczeg András: Kiegyenlített játékot hozott az első félidő. A második félidőben próbáltunk többet támadni, de meddőek voltak a támadásaink. A végén kaptunk két gólt. Ezek a játékosok vitték sikerre a Lokit ősszel, továbbra is ők a mi játékosaink. Nem véletlenül mondtam nemrégiben, hogy a tabellán hátrafelé is tekinteni kell. Az Újváros jóval agresszívebb volt. A párharcokban alulmaradtunk. Gratulálok a Balmazújváros játékosainak.

Fotó: Molnár Péter Fotó: Molnár Péter ©

Horváth Ferenc: Nem volt egy kifejezetten jó meccs, főleg az első félidőben nem. A mai siker receptje a türelem volt, ezt kértem a félidőben is játékosoktól. Az egy pont is dicséretes dolog a 3. helyezett Debrecen otthonában. Örülök, hogy ki tudták várni a megfelelő pillanatokat, és a játékosok és gólokat tudtak lőni. Tudtuk, hogy ha z első félidőt le tudjuk úgy hozni, hogy a Debrecennek nincs eredménye, akkor a második félidőben jobban tudjuk játszani a mi játékunkat.


DVSC vs. Balmazújváros
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 2017/2018-as szezonjának 20. fordulójában a DVSC csapata a Balmazújváros együttesét fogadta szombaton 17.00-től a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 20. forduló ...

DVSC vs. Balmazújváros
Debrecen - A kiesés ellen küzdő Balmazújváros meglepetésre kétgólos győzelmet aratott a tabellán harmadik Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában. A Balmazújváros immár hat meccs óta veretlen a bajnokságban. OTP Bank Liga, 20. forduló: Debreceni VSC-Balmaz Kamilla Gyóg...