Herczeg András nem lesz szövetségi kapitány

Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A rangadó.hu MLSZ-közeli forrásból úgy értesült, hogy Herczeg András, a DVSC vezetőedzője volt Csányi Sándor elnök első számú jelöltje a szövetségi kapitányi posztra, amely Bernd Storck menesztésével üresedett meg néhány nappal ezelőtt.

A portál úgy tudja, a magyar futballszövetség első embere egészen most keddig próbálta meggyőzni a szakembert, aki azonban hajthatatlan volt, és végül nem vállalta el a feladatot.

Szerettük volna megszólaltatni Herczeg Andrást az ügyben, aki eddig nem reagált az említett cikkre, azonban több mint valószínű, hogy valóban megkereste az MLSZ a trénert.

A rangado.hu egyébként azt is tudni véli, hogy a korábbi dán válogatott hátvéd, Morten Olsen lett így az első számú jelölt a posztra.


Fotó: africafootballshop.com
Budapest - Az olasz Giovanni Trapattoni menedzserén keresztül jelezte, hogy szívesen tárgyalna a magyar labdarúgó-válogatott kedden megüresedett szövetségi kapitányi posztjáról. "Legnagyobb meglepetésemre Giovanni Trapattoni menedzserétől kaptam egy levelet, amelyben jelezte, hogy a meste...

Fotó: mlsz.hu
Budapest - A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége arról döntött, hogy a magyar válogatottat ideiglenes megbízatással Szélesi Zoltán irányítja idei utolsó két mérkőzésén. Az MLSZ Facebook-oldalán közölte pénteken, hogy az elmúlt két évben a nemzeti együttes pályaedzőjeként is dolgozó Széles...További hírek a Sport kategóriából