Helyszínelő rendőrautóba rohant a 4-es főúton

Akt.:
A rendőrautó sem úszta meg
A rendőrautó sem úszta meg - © Fotó: Matey István
Debrecen, Bocskaikert – Árokba borult autó helyszínelését végezték éppen a rendőrök a 4-es főúton Bocskaikert határában, amikor egy bámészkodó autós járművével egy rendőrségi kisbusznak csapódott.

A Naplo.hu információi szerint Debrecen felől érkezett az a Renault, amelynek vezetője egy előzést követően autóját nem tudta az úton tartani, így ennek következtében árokba rohant. A balesetben úgy tudjuk egy fő sérült könnyebben, őt a mentők elszállították.

A rendőrök ezt követően megkezdték a helyszínelést, amikor nem sokkal később egy Mercedes kisbusz vezetője figyelmetlenségből az egyik rendőrségi járműnek csapódott. Ebben a balesetben senki nem sérült, ám az anyagi kár minkét kisbuszban jelentős. A rendőrök végül teljes útzár mellett fejezték be a két baleset helyszínelését.

-M.I.-


Baleset miatt félpályás útlezárás a 4-es számú főúton
Debrecen, 2014. július 7., hétfő (MTI) – Egy személyautó az árokba hajtott Debrecen és Bocskaikert között hétfő reggel, a járműben utazó három embert a mentők kórházba vitték – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.


Félpályás útlezárás a 4-esen Debrecen és Bocskaikert között
Debrecen, Bocskaikert – Egy személyautó az árokba hajtott Debrecen és Bocskaikert között.