Helyi erőkkel támad a Dumaszínház

A humor nagyágyúi, vagyis a Dumaszínház társulatának tagjai október 21-én lépnek fel legközelebb a Lovardában, biztosítva a stand up comedy rajongói számára a havi röhögésadagot.

Hatvan klubban működik már az országban Dumaszínház a tévéből is ismert fellépőkkel, akik hónapról hónapra nagy kedvvel jönnek a debreceni Lovardába, hiszen hiába bővül egyre a fellépési helyszínek köre, mégiscsak a mienk az ország legnagyobb Dumaszínháza, ahol már lassan négy éve töretlen sikerrel, telt házzal futnak az előadások.

Nem fognak csalódást okozni

A szeptemberi „évadnyitó” előadás kellőképp megteremtette a hangulatot a folytatáshoz, ráadásul a jövő hét csütörtöki Stand Up Dumaszínház különösen kedves lehet a debreceni közönségnek, hiszen a társulat helyi tagjai adják a fellépők kétharmadát: a civilben is két jó barát, Hadházi László és Bruti érkezik a Kassai úti rendezvényközpontba, akik persze nemcsak városunkban, de szerte az országban sokat lépnek fel együtt, hamarosan Szentgotthárd és Székesfehérvár is megismerheti, mire képesek a fiúk.

Jövő héten csütörtökön a műsor harmadik tagja a humorcsapat atyja, Litkai Gergely lesz, úgyhogy egészen biztos, hogy a jó poénokra kiéhezett publikum ezúttal sem fog csalódni.
A közönségnek érdemes lesz a jó helyekért már a 19 órás kezdés előtt megérkezni a Lovardába, a kapukat 18 órakor nyitják.

– Sz. L. –

INFO
A Stand Up Dumaszínház október 21-ei előadására jegyeket elővételben, a Napló-székházban, az egyetemi Ajándékboltban, a Mezonban, a Tourinformban vagy a Lovarda sörözőjében válthatnak.