Hektikus mérkőzésen parádézott a kapus

Akt.:
Horváth-Pásztor Bettina
Horváth-Pásztor Bettina - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Lejátszotta első elődöntő mérkőzését a DVSC-TVP a női kézilabda bajnokságban, a piros-fehérek 16–11-es félidőt követően 31–24-re kikaptak a Ferencváros vendégeként. A rendkívül hektikus mérkőzésről a Loki legjobbját, a húsz körüli védést bemutató Horváth-Pásztor Bettinát kérdezte a Hajdú-bihari Napló.

– Dekoncentráltan kezdtük a meccset, átjáróház volt a védelmünk, a helyzeteinket pedig kihagytuk. A játékrész felénél rendeztük a sorokat, összekaptuk magunkat, ami ahhoz volt elegendő, hogy nem növelte az előnyét a Fradi. A szünet után újra megléptek, már tízgólos is volt a különbség. Ismét nehezen pörögtünk fel, viszont volt tartásunk, ugyanis felzárkóztunk négy gólra.

Megérdemeltük volna, hogy csak 3-4 gólos vereség legyen a vége, ám a kétes játékvezetői ítéletek nagyban befolyásolták azt, hogy végül hét találat lett a differencia. Elismerem, az FTC-nek erősebb a kerete, jobb csapat, mint a miénk, de ez a végjáték nagyon fájó volt – kesergett a kapus, aki csereként állt a „ketrec” elé, s parádés teljesítményt nyújtott. – Ha jó napot fogok ki, akkor teljesen mindegy, hogy a kispadról beállva, vagy kezdőként kapok lehetőséget. Viszont nagyon örülök, hogy tudtam bizonyítani, mert az utóbbi időkben kissé elmaradtam attól a produkciótól, amit elvárok magamtól.

A döntőbe jutásért kiírt párharc második meccsét május 11-én, szerdán rendezik a Hódosban. – Nem örülök, hogy majdnem két hét múlva lesz a visszavágó, mert most összekovácsolódott a csapatunk, egységesek vagyunk. A Fradi tud sokkal jobban játszani, mint szerdán, ezért csak annyit ígérhetek, hogy meghalunk majd a pályán a hazai visszavágón.

HBN-BN


HAON-ÉLŐ – FTC-Rail Cargo Hungaria vs. DVSC-TVP 31-24 (16-11)
Debrecen – A női kézilabda NB I rájátszásában a DVSC-TVP az FTC együtteséhez látogatott szerdán 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Nem roppant meg a Loki, volt tartása a debrecenieknek
Debrecen – A favorit Fradi hétgólos előnyt harcolt ki hazai pályán a Loki ellen.