Háznak csapódott, majd kigyulladt egy autó Püspökladányban

Akt.:
Háznak csapódott, majd kigyulladt egy autó Püspökladányban
Háznak csapódott, majd kigyulladt egy autó Püspökladányban - © Fotó: Matey István
Püspökladány – A teljes tetőszerkezete égett annak a lakóháznak, amelynek szombat hajnalban egy autó rohant Püspökladányban.

A Naplo.hu információi szerint egy BMW haladt nagy sebességgel a 42-es főúton Püspökladány belterületén, amikor az autó vezetője eddig tisztázatlan okból lesodródott az útról, majd egy családi háznak rohant. Az ütközés során a jármű kidöntött egy gázcsonkot, amely belobbant. A tűz rövid idő alatt átterjedt a lakóház tetőszerkezetére is, amely teljes terjedelmében leégett. A balesetben az autóban négyen sérültek, közülük a vezető elmenekült a helyszínről. A lakhatatlanná vált lakóházban szerencsére senkinek nem esett baja, az ott élők rokonokhoz, illetve az önkormányzat által felajánlott szálláshelyre költöznek. A rendőrség vizsgálja az eset pontos körülményeit.

– M.I. –


Frissítés

Keresi a rendőrség a Püspökladányban kiégett BMW sofőrjét

Egy lakóház és egy autó is kigyulladt a hajnali baleset következtében. A gépjármű vezetője a helyszínt segítségnyújtás nélkül elhagyta. tovább »


Lakóháznak csapódott egy személygépkocsi Püspökladányban
A Báthori és Bocskai utcák kereszteződésében ma hajnalban történt baleset során egy személygépkocsi lakóházba csapódott, melynek következtében a jármű lángra lobbant. tovább »

Lakóháznak csapódott és kiégett egy személygépkocsi Püspökladányban
Lesodródott az útról, átszakított egy kerítést és egy családi háznak csapódott egy személyautó szombat hajnalban Püspökladány külvárosában, a Bocskai utca és a Báthori fejedelem utca kereszteződésében – közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel. tovább »