Hazai pályán kezdi a rájátszást az MVFC és a DEAC is

Berettyóújfalu, Debrecen – Alig, hogy véget ért az alapszakasz, máris folytatódnak a férfi futsal NB I. küzdelmei: a rájátszás első fordulójában, pénteken a MVFC és a DEAC is pályára lép.

Az A csoportba került mindkét hajdú-bihari gárda, ebben az ötösben szerepel még a Dunaferr, a Nyírgyulaj és az FTC is. A Berettyóújfalu 18.30-tól fogadja a nyírgyulajiakat a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, míg a debreceniek este hattól mérkőznek meg a Fradival a DESOK-ban.

A lebonyolítás szerint a csapatok bónuszpontokat kaptak az első 18 forduló után elért helyezésük szerint, így a Mezei-Vill az élen áll hat egységgel, a cívisvárosiak az ötödikek egy ponttal a play off rajtja előtt.

Az alapszakaszban oda-vissza verte a korábbi újfalui játékos, Lovas Norbert vezette Nyírgyulajt a Berettyó. Előbb 4–0-ra, majd 2–0-ra nyertek Trencsényi Jánosék, akik ezúttal is jó eséllyel pályáznak a győzelemre.

Elek Gergő tanítványai október végén, nagy küzdelemben, Kántor Tamás hajrában szerzett góljával gyűrték le 1–0-ra az FTC-t. A debreceni találkozón ellenben már a fővárosiak jártak sikerrel, akkor 3–0 lett a vége, oda.

HBN