Hazai pályán kapott ki a Berettyóújfalu

Akt.:
Hazai pályán kapott ki a Berettyóújfalu
© Fotó: Derencsényi István, archív
Berettyóújfalu – Varga mesterhármasával 3–2-re győzte le az Újváros a Turzó-gárdát.

A Dunaferr látogatott a férfi futsal NB I. felsőházi rájátszásának 7. fordulójában Berettyóújfaluba. A meccs előtt a Dunaújváros 18 ponttal a második, míg a Mezei-Vill 12 egységgel a tabella harmadik helyén állt, vagyis egy esetleges győzelemmel közelebb kerülhetett volna az Újfalu az ezüsthöz.

A vendégek kezdték meg a gólgyártást, Varga már az első percben betalált. Rábl tudott egyenlíteni a szünet előtt, így félidőben 1–1 volt az állás a péntek esti összecsapáson. Fordulás után ismét Varga villant, de jött egyből Rábl, a 35. minutumban 2–2-t mutatott az eredményjelző. A hajrában Varga szerezte meg harmadik gólját, ezzel eldöntve a találkozót – 3–2-re nyert a Dunaferr.

Az MVFC visszacsúszott a pontvadászat negyedik helyére, onnan várja a következő megmérettetést, ami hétfőn 19 órától lesz a Nyírgyulaj otthonában. Május 2-án a Pálfi István Rendezvénycsarnokban 4–4-re végeztek a felek.

HBN


A tények

MVFC-Berettyóújfalu–Dunaferr Renalpin FC 2–3 (1–1)

Berettyóújfalu, vezette: Szilágyi

MVFC: Tihanyi – Komáromi, Szabó, Rábl, Dávid. Csere: Klocsko, Harmati, Trencsényi, Stanics, László, Mezei, Vulovics. Vezetőedző: Turzó József.

Dunaferr: Reveland – Hosszú, Klacsák, Horváth, Varga. Csere: Rigó, Schrancz, Aradi, Ivacs, Fridrich, Gorjanácz, Csányi. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Gól: Rábl (17., 35.), illetve Varga (1., 29., 37.)

Sárga lap: Komáromi (18.), Szabó (39.), illetve Horváth (31.), Schrancz (37.), Fridrich (40.)​