Hazai környezetben is bemutatkozik az újfaluiak új edzője

Akt.:
Az Aramis ellen.
Az Aramis ellen. - © Fotó: Derencsényi István
Berettyóújfalu – Először szerepel hazai pályán a férfi futsal NB I. új szezonjában az MVFC: a második fordulóban, pénteken 18.30-tól az Aramis SE látogat a Pálfi István Rendezvénycsarnokba. Az első körben 5–4-re verte a Dunaferrt Sergio Mullor Cabrera alakulata, a budaörsi­ek 4–2-re kikaptak a Veszprémtől. Tavaly a Mezei-Vill a harmadik, míg az Aramis az ötödik helyen zárt. Az előző kiírásban négyszer csaptak össze a felek, a mérleg vegyes, egyszer ikszeltek, egyszer az Újfalu nyert, kétszer pedig a rivális.

A Berettyóújfalu hétfőn az Újváros ellen az első fél­időben remekül teljesített, azonban a szünet után nem igazán találta az ellenszert az ellenfél egyre agresszívebbé váló játékával szemben, sok hiba csúszott be, amin a jövőben javítani kell.

HBN


A Mezei-Vill sikerét hozta a slágermeccs
Berettyóújfalu - Sikerrel debütált az MVFC kispadján Sergio Mullor Cabrera. A Mezei-Vill számára is megkezdődött a férfi futsal NB I. 2017/18-as idénye: hétfőn este rangadón volt érdekelt az Újfalu, mely Dunaújvárosba látogatott. Tavaly a Dunaferr a második, míg az MVFC a harmadik helyen végzett,...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek