Hazai headlinerek helyszíne

Lukács Laci
Lukács Laci - © Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen – Lukács Laci az EFOTT-ról üzent „haza”, a Campus látogatóinak.

A legismertebb hazai zenekarok, külföldi sztárvendégek, egyedülálló környezet és hangulat – július 23–27. között a Nagyerdei Stadion környezetében várja a közönséget a nyár legnagyobb bulijára, a Campus Fesztiválra.

Kicsorduló emberek

– Jövő héten a Campus Fesztiválon Debrecenben újabb huszonöt dalt eljátszunk nektek – üzente a színpadról a népes közönségnek az EFOTT nulladik napján Lukács Laci, a huszonötödik születésnapját ünneplő Tankcsapda frontembere.

A fesztivál utolsó estéjén a nagyszínpadon a Tankok előtt a Kowalsky meg a Vega mozgatja meg a közönséget, és ott koncertezik majd Rúzsa Magdi, aki tavaly akkora bulit teremtett az egyik hatalmas rendezvénysátorban, hogy kicsordultak belőle az emberek, vagyis már az előző évben megmutatta, hogy a nagyszínpad az ő ideális helyszíne.

Együtt nőttek fel

Rengetegen várják az idei Campuson a Punnany Massif nagyszínpados fellépését is, a zenekar rajongói a debreceni fesztiválon az évek alatt végigkövethették, ahogyan kedvencük egy kisebb színpadról fokozatosan az egyik húzó bandájává vált a rendezvénynek.

– Pár éve még mi sem azon a színvonalon voltunk, mint ahol most vagyunk, s látva az új stadion környezetét, olyan érzésem van, mintha együtt fejlődnénk a Campus Fesztivállal. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy headliner zenekarként leszünk a rendezvényen, szerencsére ez egyre inkább tendenciává válik. Idén 11 éves a zenekar, ebből az alkalomból egy izmosabb látványtechnikával készülünk a Campusra – teremtett hangulatot a jövő hét csütörtöki koncerthez Wolfie, a Punnany „szövegládája”.

Ide azért eljönnek

A Campus Fesztivál hagyományaihoz híven ezúttal is kiemelt időben és helyszínen koncertezik a Quimby, akik ebben az évben lecsökkentették a nyári fesztiváljelenlétet – Debrecenbe természetesen eljönnek.

HBN-SzL