Havazás – Halálos baleset Ceglédnél, árokba csúszott autók Pest megyében

Budapest, 2013. január 14., hétfő (MTI) – Egy teherautó halálra gázolt egy kerékpárost Ceglédnél – közölte a Pest megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a reggel Cegléden, a 311-es főúton egy teherautó elgázolt egy kerékpárost. Az 56 éves ceglédi nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Elmondta, több jármű is árokba csúszott a megyében a havazás miatt.

Pomázon, a Dobogókői úton egy helyközi buszjárat csúszott az árokba. Személyi sérülés nem történt, az utasokat mentesítő járat szállította tovább. Az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán a 32-es kilométernél alakult ki torlódás – jelenleg 4 kilométeres a kocsisor – , míg az M0-áson a péceli és az újpesti kihajtóknál több kamion elakadása miatt nehéz a haladás – sorolta a havazás miatti baleseteket, fennakadásokat a szóvivő.

Az M6-os autópálya Dunaújváros felé vezető oldalán a 22-es kilométernél négy személyautó ütközött össze; a balesetnek nincs sérültje, csak anyagi kár keletkezett.

A 10-es főúton, Üröm térségében szintén elakadt kamionok nehezítik az autósok haladását.

Pest megyében jelenleg nincs járhatatlan út, vagy elzárt település, de a közlekedőknek hosszabb menetidővel kell számolniuk – közölte Beluzsárné Belicza Andrea.

MTI