Hátrahagyta a sérült motorkerékpárost

Akt.:
Hajdúszoboszló – A rendőrök keresik azt a kerékpárost, aki Hajdúszoboszlón összeütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfival.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 21-én 13 óra 57 perc körüli időben egy ismeretlen férfi kerékpárral közlekedett Hajdúszoboszlón, a Bethlen utcán, a Kenézy utca felől a Hősök tere irányába. Haladása során a piac előtti útszakaszhoz érve egy mögötte, vele azonos irányban haladó segédmotoros kerékpár előzni kezdte, amelynek során összeütköztek. Az ütközés következtében mindketten elestek, a segédmotoros kerékpár vezetője megsérült. A balesetet követően a kerékpáros férfi adatai hátrahagyása, valamint a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül ismeretlen helyre távozott. Az ismeretlen férfiról annyit tudni, hogy 80 év körüli és haja színe ősz.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a baleset körülményeivel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik jelentkezzen személyesen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –
hirdetés