Labdarúgás

2019.12.17. 15:14

Idén elmarad a Real Team Kupa

Több rendszeresen részt vevő csapat is visszalépett a küzdelmektől.

Fotó: Napló-archív

Sokan nem csupán a karácsony miatt szokták várni az év végét, hanem mert tudják, december 27. és 30. között ismét parázs meccseket láthatnak a Hódosban.

Az idei lett volna a 19. Real Team Kupa. A focit szerető emberek mindig szívesen látogattak ki a Hódosba, és idén is készültek a küzdelmekre.

Hazánk egyik legszínvonalasabb téli kispályás teremtornájának szervezői azonban szomorú hírt tettek közzé Facebook-oldalukon: 2019-ben elmarad a Real Team Kupa.

„Sajnálattal tájékoztatunk Titeket, hogy több technikai jellegű dolog együttes hiányának eredményeként, arra a döntésre jutott a szervezőbizottság, hogy az idei torna nem kerül megrendezésre. Nagyon nehezünkre esett ezt a döntést meghoznunk, mivel minden évben arra törekedtünk, hogy megfelelő színvonalú rendezvényt szervezzünk a tornára nevező csapatoknak, játékosoknak és a szép számmal kilátogató nézőknek egyaránt. Úgy érezzük, ebben az évben ezt az egyensúlyt nem tudtuk volna garantálni, mivel több rendszeresen résztvevő csapat is visszalépett a küzdelmektől. Reményeink szerint ezen problémákat jövőre sikerül időben kezelnünk, és ismét találkozhatunk a jól megszokott időpontban, a két ünnep között, Debrecenben” – áll a szervezőbizottság közleményében.

Lapunk szeretett volna további részleteket megtudni annak okáról, miért is marad el a kupa. Kerestük Debreceni Pétert, a Real Team Kupa főszervezőjét, aki elismerte, a hír igaz, idén valóban nem lesz megtartva a torna, de bővebben egyelőre nem kívánta kommentálni a dolgot.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában