Hatalmasat buliztak a tablószépségverseny győztesei

Akt.:
Hatalmasat buliztak a tablószépségverseny győztesei
Hatalmasat buliztak a tablószépségverseny győztesei - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Svédasztalos vacsorával, pezsgővel és egy tortával várták a Napló által meghirdetett nagyszabású tablóverseny győztes osztályát a Mickeyz BarClubban csütörtök este.

A Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Szakközépiskola 12. b osztályának tanulói szoros küzdelemben lettek az elsők, a több mint 12 ezer lájkot gyűjtött, összesen húsz induló osztály közül.

Buzdították az ismerősöket

– Mindenképp valami különleges tablót szerettünk volna, így esett a választás a Hollywood témára. Mindenki kiválasztott magának egy filmet, majd a tablókép mellett egy greenboxos fotót is készítettek rólunk. Két hónap kellett míg elkészült a tabló, a végeredményt láttán pedig úgy gondoltuk, érdemes lenne vele valamilyen versenyen nevezni. Az osztályfőnök, Soltész Adrienn talált rá a Napló felhívására – mondta Szabó János Krisztián, aki azt is elárulta, hogy minden diák egyesével írt családtagjainak, barátainak és ismerőseink a Facebookon, hogy szavazzanak rájuk a közösségi oldalon zajló versenyen; így sikerült begyűjteniük azt a 2882 lájkot, ami végül belépőt jelentett számukra a VIP érettségi bulira. A fiatalok nagyon örültek a nyereménynek, hiszen mielőtt szétszélednek egy utolsó estét közösen szórakozhattak, mindezt úgy, hogy a számlát a Napló állta.

HBN