Hat virágkocsi utazik majd Nagyváradra

Akt.:
A Kalózhajó is megy
A Kalózhajó is megy - © A Kalózhajó is megy
Debrecen – Immár tizedik alkalommal gyönyörködhetnek augusztusz 21-én (pénteken) a nagyváradiak és a környéken élők az előző nap nagy sikert aratott virágkompozíciókban.

Idén hat virágkocsi érkezik Nagyváradra, amelyeket a hagyományokhoz híven Bihar megyei és nagyváradi néptánccsoportok, mazsorettek, lovasok, íjjászok és mesefigurák kísérnek be a város főbb sugárútjain át a központba, ahol kora estig lehet majd megtekinteni a kiállított virágkölteményeket.

Nagyvárad-Debrecen közös virágkocsija mellett, a Szent Korona, “Élmény és wellness felsőfokon” címmel az Aquaticum Debrecen kompozíciója, “Megszépülve, játékosan, varázslatosan” a KEVIÉP Kft. virágkocsija, “Kalózhajó” címmel a FÓRUM Debrecen bevásárlóközpont virágkocsija és “Kívánságcsokor a Korzóról” az Auchan Korzó virágkocsija utazik át Debrecen testvérvárosába.

– Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. –


A Virágkarneválról jelentjük
Bár az időjárás sok programnak keresztbe tett, a karneváli felvonulást mégis megtartották Debrecenben. Igaz, rövidebb útvonalon és szakadó esőben, de hála a fellépők áldozatos munkájának, valamint a közönség kitartásának, a Virágkarnevál hangulatát idén sem kell nélkülöznie a cívisvárosnak.

hirdetés