Helyi közélet

2014.08.14. 12:30

Nőt indít a polgármesteri székért a civil egyesület

Debrecen - Mind a 24 körzetben, önállóan indít jelölteket az önkormányzati választáson a Civil Fórum Debrecen Egyesület – közölte dr. Gondola Zsolt Zoárd elnök csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Debrecen - Mind a 24 körzetben, önállóan indít jelölteket az önkormányzati választáson a Civil Fórum Debrecen Egyesület – közölte dr. Gondola Zsolt Zoárd elnök csütörtöki sajtótájékoztatóján.Kósa Lajos távozásával lezárul egy korszak Debrecen életében és egy új időszak kezdődik. A mostani választás nem arról szól majd, hogy jobb vagy bal, hanem hogy pártokra vagy civilekre szavazunk. Mi úgy gondoljuk, a civilek ugyanúgy tudják vezetni a várost és képviselni a polgárait – hangsúlyozta az egyesület elnöke. Arról is beszélt, hogy az elmúlt 16 év eredményeit el kell ismerni, a fejlesztéseket folytatni, de de a hibákat kijavítani; például a döntési mechanizmusokat, a „kiskirály” akaratának érényesítése helyett közös gondolkodás, minden párt és a debrecei polgárok meghallgatása szükséges.

Az egyesület több nőt és új arcokat szeretne a helyi politikában, ezért is indítja a polgármesteri posztért Kósa Mártát, aki csak névrokona Kósa Lajosnak és soha nem politizált semmilyen párt színeiben, de civilként mindig is aktív volt – hangzott el az őt bemutató sajtótájékoztatón.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában