Hasznos tanácsokat hallhattak a vállalkozók Böszörményben

Hajdúböszörmény – Vállalkozói találkozóját tartotta a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúböszörményi Szervezete a napokban. A megjelentek Kathiné Juhász Ildikó elnök köszöntője után az országos kamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézetének legfrissebb konjunktúrakutatási eredményeivel ismerkedtek meg.

Ezt követően az érdeklődő részvevők tájékoztatást és összefoglaló előadást hallhattak azokról lehetőségekről, melyeket a kamara a legkülönbözőbb területeken nyújt a helyi és a megyei vállalkozások részére. Szó volt a szakképzésről és a pályaorientációról, a határon átnyúló kapcsolatokról, az irodai szolgáltatásokról, a szakmai információkról. Miklóssy Ferenc, a kamara megyei elnöke hozzászólásában megerősítette: a vállalkozásokon, a cégeken múlik, hogy a sokoldalú segítségből mit és mikor használnak a maguk javára, fejlődésére, hiszen a gazdaság működése meghatározza szűkebb, tágabb környezetünket, és csak egy jól működő gazdaság tud igazi perspektívát adni a társadalom tagjainak.

A jelenlévők az estét kötetlen beszélgetéssel zárták, ezen az alkalmon lehetőség volt a vélemények, javaslatok kifejtésére , a tapasztalatok megosztására – tájékoztatta a Naplót a megyei kereskedelmi és iparkamara.

HBN