„Használt autót jobban megéri vásárolni, mint újat”

„Használt autót jobban megéri vásárolni, mint újat”
© Fotó: Pixabay
Debrecen – Ön milyen szempontok alapján vásárolna autót? Ezt a kérdést szegeztük olvasóinknak, nézzük, milyen válaszokat kaptunk.

Juhász István, gépészmérnök

ji

Szerintem nagyon fontos, hogy milyen az autó teljesítménye, valamint a fogyasztása. A gépjármű márkája is lényeges, egy jobb minőségű négykerekűt kevesebbszer viszünk szervizbe.

Gábor István, egyetemi hallgató

gi

Számomra meghatározó, hogy egy autó sportos legyen, abban jól mutatnék. A szín nagyon fontos, egy szürke gépjármű nem tűnik ki a tömegből, ezért talán nem is rabolnák ki az utcán.

Fekete Regina, üzletkötő

fr

Szerintem fontos, hogy egy autó márkáját figyelembe vegyük, de lényeges a fogyasztása is. Jómagam benzines gépjárműt vennék, mivel úgy gondolom, hogy egy dízeles autó javítása drágább.

Marin Soma, pénzügyi szakértő

ms

Mindenképpen automata váltós kocsit vennék, megnézném természetesen a színét, valamint olyan márkájút, ami strapabíró. Szerintem használt autót jobban megéri vásárolni, mint újat.

HBN|Fotók: Molnár Péter


Balról: Tiba János (Fékcentrum Kft.), Szeifert Zsolt (Vagép Ford), Vass Sándor (Suzuki Stop Autóház), ifj. Ujhelyi István (Ujhelyi-Autó Kft.)
Debrecen - Az autószervizeket is érinti a munkaerőhiány, várják a képzett, dolgozni vágyó embereket. Napló-kerekasztal az autópiac aktuális kérdéseiről. Az Ujhelyi-Autó Kft.-nél folyamatosan 10-12 tanuló sajátítja el az autószerelési, a mechatronikai mérnöki feladatokat. Ők lennének a potenciális...