Hasat be, kebleket ki, rögtön karcsúbbnak fogsz látszani!

Akt.:
Hasat be, kebleket ki, rögtön karcsúbbnak fogsz látszani!
A hölgyek számára fontos, hogy a nap minden percében gyönyörűnek érezzék magukat. Ehhez pedig nem árt, ha nem kell feszengeni, mert már a legalsó ruha réteg, a fehérnemű is kényelmes. Nézzük egy hölgy beszámolóját a témával kapcsolatban.

Érdekes élményben volt részem a minap! C-s kebleim igénylik a törődést, nem érik be akármilyen olcsó fehérneművel. Kell nekik az alátámasztás, szükségük van egy vékony szivacsos betétre, így megmarad a push-up, felemelt hatás, mégis szép kerek marad a formájuk.

Azért sem mindegy, mert nem csak az esztétika és az én lelkem kívánja mindezt, hanem a biológia is, a mell tartóizmai kíméletesen dolgoznak benne, de nem kell az összes munkát egyedül végezniük. Álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer ezt a fazont elhagyom, s új szerelembe esek egy szexi csipkés csoda által.

Egy forró kávéval a kezemben ténferegtem az utcán, volt némi szabadidőm, nézegettem a kirakatokat, élvezve a tavaszi napsütést, ami igen kellemesen melegíti az arcunkat, kedvünket a hideg idő után.

Úgy alakult, hogy a Fantasma Lingerie boltjába tévedtem. A cég fehérneműket árul nem csak boltjaiban, hanem online webshopban is. Szóval megakadt a szemem egy alapvetően franciás, merevítős modellen, mely alulról tart, támaszt, de ezzel szemben mélyen dekoltált, mégis nagyon finom, légies darab.

Álltam a próbafülkében és lélegzetvisszafojtva csodáltam a saját testem, mert ez a fantasztikus fehérnemű optikailag emelte a mellem, és varázsolta el a hasam. Egyszerűen csak slankított. Karcsúbb lettem. Egyetlen pillanat alatt.

Kamaszkorom élménye!

Ez az élmény ahhoz hasonlított, amikor kamasz koromban az első melltartót vette meg édesanyám. Nagyon vártam, hogy megtörténjen, naponta nézegettem a testem, hogy mennyit nőtt a mellem. Aztán egy nap elmentünk a plázába, és megvettük életem első fehérnemű szettjét. Izgatottan és kicsit szégyenkezve, zavartan húztam magamra, de amikor a tükör felé fordultam, egyszerre kitágult a világ.

Nő lettem! Egy igazi melltartó elbűvölt, átvarázsolt szégyenlős tiniből nővé egy próbafülkében egyetlen perc leforgása alatt.

Éld meg a pillanatot!

Soha de soha ne felejtsd el, hogy a pillanat neked dolgozik, és ha elengeded, lehet hogy úgy elillan, mint a kámfor. Nem tudhatod, hogy egy illat, egy melltartó, egy szexi hálóing, egy új íz, egy eddig elkerült próbatétel lehet az, ami változtat az életeden, az önmagadhoz vagy másokhoz való viszonyodon.

Próbálj ki dolgokat, keresd az újat, told ki a határaidat, és ezt kezdheted egy új, igényes fehérneművel is, hátha találsz valami izgalmasan újat. Önmagadat!

Sokféle kebel létezik, s ennek megfelelően sokféle melltartót is terveznek a divat szakértői. Manapság már karöltve olyan szakemberekkel, akik a mell anatómiájának megfelelően a legprofibb fazonokkal kényeztetnek el minket. Rugalmas anyagok, különleges szövésű technikák, varrások, kapcsok nélkül, s mindezt a maximális kényelemért, a szexi külcsín mellett. És akkor egy jó szabású bugyiról még nem is beszéltem!

– PR cikk –

 

Címkék: ,