Háromgólos győzelemmel kezdte a szezont a DVSE

Háromgólos győzelemmel kezdte a szezont a DVSE
© Fotó: HBN-archív
Debrecen – A cívisvárosiak küzdelmes első félidő után remekeltek az UVSE-vel szemben.

Szombaton 17 órától a DVSE csapata az UVSE alakulatát fogadta az OB I. 2015/16-os küzdelemsorozatának első mérkőzésén a Debreceni Sportuszodában.

A találkozó első negyedében Babay Árpád góljának köszönhetően hamar megszerezte a vezetést Varga Tamás alakulata, ám nem sokáig örülhettek a piros-fehérek, Szentesi Ádám találatával szépítettek a fővárosiak.

A második játékrész az elsőhöz hasonlóan nagyon kiélezettnek bizonyult, Süveges Máté emberelőnyös találatával megint előnyhöz jutottak a cívisvárosiak, ám Kovács Csatlós Róbert negyed végi akciógóljával ismét egyenlített az UVSE (2–2).

A térfélcserét követően az UVSE vette át a vezetést, de Sergi Mora Belmonte büntetődobásból értékesített góljával, illetve a csapatkapitány Kállay Márk, Babay Árpád és Szőke Szabolcs góljával háromgólos vezetésre tett szert a DVSE. (6–3)

A záró etapban tovább folytatódott a cívisvárosiak remeklése, először Babay, majd Belmonte talált be a fővárosiak kapujába, így az UVSE utolsó két góljával már csak szépíteni tudott az eredményen. (8–5)

HBN-VLTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek