Három hosszú évtized élményét mesélték el

A hajdúnánási Nánási Oláh Mihály Általános Iskola 1983-84-es tanévében végzett növendékei 30 éves osztálytalálkozót rendeztek
A hajdúnánási Nánási Oláh Mihály Általános Iskola 1983-84-es tanévében végzett növendékei 30 éves osztálytalálkozót rendeztek - © Fotó: Kovács Balázs
Hajdúnánás - A hajdúnánási Nánási Oláh Mihály Általános Iskola 1983-84-es tanévében végzett növendékei 30 éves osztálytalálkozót rendeztek a Bocskai Étteremben május 11-én délután.

Ebben a találkozóban az a különös, hogy a 26 fős osztály városi és nevelőotthonos tanulókból tevődött össze. A nevelőotthonos gyerekek 8 éven át nevelkedtek a korszerű helyi nevelőotthonban. 30 év eltelte után nagy öröm és boldogság volt viszontlátni őket az iskola közösségének is. Nagyon örültek annak, hogy mindnyájan megállják a helyüket az életben.

A 26 fős osztályból 13-an jelentek meg a találkozón: Dombi Julia, Harsányi Julia, Pálóczi Zsolt, Sebestyén Zsófia, Szücs Sándor, Tóth Mária, Varga Tibor, a nevelőotthonból pedig Balla Sándor, Batiz Ferenc, Ferenczi Judit, Lesku László Makula Tibor, Szabó Mária.

HBN