Három éve napi ötvenszer hány egy tini, de nem tudják mi baja

Három éve napi ötvenszer hány egy tini, de nem tudják mi baja
© Fotó: metro.co.uk
A fiatal lány minden evés alkalmával egy tállal ül le az asztalhoz, mert nem bírja ki hányás nélkül az étkezést.

A 17 éves Anna Giles ruhamérete tízesről hatosra csökkent miután három évvel ezelőtt megtámadta a szervezetét egy rejtélyes betegség. A család először azt hitte, hogy egy súlyos ételmérgezésről, esetleg allergiáról van szó miután az akkor 14 éves lány négy héten keresztül, napi 30 alkalommal hányt, de tévedtek. A tinédzsert az egyik londoni kórházba szállították mivel a szervezete annyira kiszáradt, de hiába kezelték, az állapotában nem állt be jelentősebb változás. Sőt, inkább minden rosszabb lett és a krónikus hányás megkeserítette az életét.


ad_209805419
Fotó: metro.co.uk


Anna már számos vizsgálaton és kúrán átesett, de a mai napig nem tudják az orvosok, hogy mi okozza a tüneteket, ugyanis minden vizsgálat eredménye negatív. Habár Anna nagyon jól tanult az iskolában, kénytelen volt otthagyni, mert a gyengesége miatt reggelente nem tudott felkelni. – Ahhoz gyenge voltam, hogy a száraz pirítóst vagy a kekszet megegyem. Nagyon kellett koncentráljak ahhoz, hogy sikerüljön – emlékezett vissza Anna.


ad_209805355
Fotó: metro.co.uk


Hozzátette, az orvosok arra is gondoltak, hogy étkezési zavarokkal küzd, de ezt visszautasította, ugyan a betegsége előtt imádott enni. – Nevetséges, de egy nagy tállal ülök le az asztal mellé enni, mert soha nem bírom végigülni az étkezést úgy, hogy ne hánnyam el magam. Ezen kívül imádom a főzőműsorokat és szeretek főzni. Nem akarok károgni, orvosi segítségre van szükségem, naponta akár ötvenszer hányok. Pillanatnyilag nem élek, csak létezem – fogalmazott Anna.

(Metro)