Három ember halt meg egy balesetben a 47-es főúton

Akt.:
Három ember halt meg egy balesetben a 47-es főúton
© Fotó: Matey István
Berettyóújfalu, Derecske – Derecske és Berettyóújfalu között ütközött egy kamion és egy személyautó. A balesetben három ember vesztette életét.

Személyautóval ütközött egy kamion a 47-es főúton, Berettyóújfalu és Derecske között, a 32-es kilométernél. A személyautó négy utasa közül hárman szörnyethaltak az ütközéskor, a negyedik utas súlyos sérüléseket szenvedett, a berettyóújfalui tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A kamion az elsődleges felderítés szerint nem szállított veszélyes anyagokat, az útra azonban törmelék szóródott. A mentés és helyszínelés idején órákig teljes útzár volt, amit vasárnap hajnalban félpályásra mérsékeltek, majd reggel megindult a forgalom mindkét irányba.

– Hajdú-Bihar megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Szörnyű tragédia a meccs után: DVSC-szurkolók az esti halálos baleset áldozatai
Békéscsabáról, kézilabdameccsről hazafelé tartó szurkolók szenvedtek baleset az éjjel. Hárman életüket vesztették a 47-es számú főúton Derecske és Berettyóújfalu között. Negyedik társuk válságos állapotban van.

hirdetés