Három debreceni balesethez is vonulniuk kellett a mentőknek

Akt.:
Három debreceni balesethez is vonulniuk kellett a mentőknek
© Illusztráció: Facebook / Országos Mentőszolgálat
Hajdú-Bihar – De a megyei tűzoltók például kifejezetten nyugodt napot zártak. Ügyeleti hírek csütörtökről.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyből kettő súlyos, három pedig könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány tíz személyt fogott el, akik közül nyolc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg kettőt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök tizenhárom személyt állítottak elő, köztük hat személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés tizenkét esetben történt.

A katasztrófavédelem illetékese a csütörtököt illetően nyugodt napról számolt be. A megyei tűzoltókat beavatkozáshoz nem riasztották, mindössze csak két tűzjelzőhöz kellett vonulniuk, amelyek tévesen adtak le jelzéseket.

A megyei mentőknek ezzel ellentétben mozgalmasabban napuk volt. Csütörtökön 204 feladatot láttak el, tudtuk meg az OMSZ illetékesétől. 7 óra 32 perckor Debrecenben a Faraktár utcán egy személygépkocsi gyalogost sodort el, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

ga1

Fotó: police.hu

12 óra 5 perckor, szintén Debrecenben, a Kazár utcán két személygépkocsi ütközött, a balesetet követően egy könnyű sérültet láttak el a mentősök. 15 óra 58 perckor a Bartók Béla úton szintén két személygépkocsi ütközött, egy könnyű sérültet szállítottak kórházba.

HBN


Nem tudták megmenteni a munkást
Hajdú-Bihar - Szerdán a megye több pontján történt könnyebb-súlyosabb baleset. A megyei katasztrófavédelemtől megtudtuk, hogy szerda reggel az úttestre dőlt egy három és fél méteres fa Debrecenben, a Péczely utcában, amit a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével vágtak ki. ...