Helyi közélet

2016.09.23. 14:03

Hónapokig hallgattak a kislányok a sámsoni tanyán történt molesztálásról

Debrecen - A vádlott kijelentette, hogy nem követe el a terhére rótt bűncselekményeket.

Debrecen - A vádlott kijelentette, hogy nem követe el a terhére rótt bűncselekményeket.

Nem érzi bűnösnek magát és vallomást sem tett F. Róbert Ádám vádlott a tizenkettedik életévét be nem töltött, hatalmi befolyása alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének kísérletében. A szeméremsértés; felügyelete alatt álló személy sérelmére, befolyási viszonyával visszaélve, folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés ügyben a Debreceni Törvényszéken pénteken kezdődött a tárgyalássorozat.

A vádirat szerint egy hajdúsámsoni tanyán élő vádlott és élettársa jó kapcsolatot ápolt az élettárs nővérével, valamint 8 és 13 éves lányával. Összejártak, ott is aludtak több alkalommal a másiknál. Az ügyészség szerint F. Róbert Ádám ezt a bizalmas viszonyt kihasználva követte el a bűncselekményeket – simogatta a nagyobbik lányt, illetve intim testrészét mutogatta a kisebbiknek. Ezek ellen a gyermekek mindannyiszor tiltakoztak, sőt az egyik alkalommal az inzultusok miatt olyan kellemetlenül érezték magukat a vádlottnál a tanyán, hogy az egyhetesre tervezett ott tartózkodásukat megszakítva korábban hazamentek. A történtekről nem beszéltek. Csaknem három hónappal később a 13 éves kislány, miután a tévében hallott egy hasonló hírt, elmesélte a történteket édesanyja párjának. Ezt követően mondták el az édesanyának is, majd megtették a feljelentést.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában