Három az egy ellen: bottal és kővel is kapott a hajdúszováti férfi

Három az egy ellen: bottal és kővel is kapott a hajdúszováti férfi
© Illusztráció: HBN-archív
Hajdúszovát – A rendőrök elfogták azt a három helyi férfit, akik a megalapozott gyanú szerint egy pénzügyi vita miatt bántalmaztak egy 30 éves férfit Hajdúszováton.

Egy nő tett bejelentést 2015. szeptember 22-én 16 óra 17 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy hajdúszováti házuk előtt egy pénzügyi vita miatt több személy megtámadta a férjét.

A helyszínre érkező járőrök adatgyűjtést végeztek és tanúkat hallgattak ki. A rendőrök megállapították, hogy a 20 éves B. Csaba, a 47 éves R. János és a 22 éves N. Lajos aznap Hajdúszováton összeszólalkozott a 30 éves sértettel, egy korábbi tartozás miatt. A veszekedés odáig fajult, hogy a három férfi bottal többször megütötte és kövekkel megdobálta a helyi lakost.

A rendőrök a garázda férfiakat a helyszín közelében egy órán belül elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a helyi lakosok ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –