Helyi közélet

2014.09.09. 14:19

Videó: Megyénkbeli tehetségek a Ki Mit Tube-on

Debrecen - Kíváncsi rá kik szerepelnek a tehetségkutató porondján a megyéből? Mi megmutatjuk.

Debrecen - Kíváncsi rá kik szerepelnek a tehetségkutató porondján a megyéből? Mi megmutatjuk.

Péter Bence: A Ki Mit Tube (eddigi) egyetlen Guiness-rekorder versenyzője egy egyedi feldolgozással jelentkezett a versenyre. Produkciójának címe: Timberlake meets Bach. Popsláger és örök klasszikus még sosem szólt ilyen harmóniában. Eddig kapott szavazataival nagyon közel áll ahhoz, hogy a legjobb 15 között szerepeljen.

Gergely Péter: Egy szál gitárral, egy szökőkútnál ülve olyan bravúrral dolgozta fel Avicii komplex slágerét, a Wake Me Up című dalt, hogy a produkció feltöltése után szinte egyből a 11. helyre ugrott. Ezzel nagy eséllyel be is gitározta magát a döntőbe a debreceni fiú. De ez biztosan csak a szeptember 15-én lezáruló szavazás és a neves zsűri (Péterfy Bori, Fluor Tomi, Puskás Peti, Puzsér Róbert és társaik) döntése után derül ki.

Szupersztráda – A Ki Mit Tube-on debütált Holdfényben lépkedem című klipjük, aminek külön Facebook-eseményt is csináltak. És ez annyira jó húzásnak bizonyult, hogy még Fluor Tomi sem tudott szó, de leginkább dicséret nélkül elmenni mellette, mert ez önmagában egy jó menedzselés előjele. Sőt! A debreceni zenekar stabilan tartja helyét a legtöbb szavazatot kapott jelentkezők között. Úgy látszik országosan is van igény arra, hogy ilyen modern hardrock stílusú lírai szerzemények szülessenek.

- Péter Dávid -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában