Magyarország

2018.07.07. 13:16

360 fokos videón a hortobágyi vágta

Hortobágy - Négyszáz ló, több mint száz díjugrató és húsz fogathajtó – kezdetét vette a háromnapos verseny a Hortobágyon.

Hortobágy - Négyszáz ló, több mint száz díjugrató és húsz fogathajtó – kezdetét vette a háromnapos verseny a Hortobágyon.

Immár 52. alkalommal rendezik meg a Hortobágyi Lovasnapokat, ahol három napig a népi kultúráé és a lovassportoké a főszerep. Bő fél évszázad alatt a rendezvény nemcsak a térség meghatározó eseménye lett, hanem országos, sőt határon átívelő hírnévre tett szert. A lovasnapok célja a pásztorkultúra bemutatása mellett a Mátai Ménes lótenyésztő munkájának és fogatgyűjteményének megismertetése.

Videó: Hajdu Ágnes

A szervezők ezúttal is változatos programokat kínálnak a kilátogatóknak.

– Gyermekeknek kialakított lovasfaluval is készültünk, ahol különféle programok és koncertek szórakoztatják a legkisebbeket. Az arénában lovasbemutatók, hagyományőrző programok, hortobágyi csikósok versenye, fogathajtás és díjugratás várja a látogatótokat – tudtuk meg Szladek Pétertől, az esemény egyik szervezőjétől.

A teljes cikket elolvashatja a Hírek 360 oldalán!

- Kiss Dóra/Hírek 360 -


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera „háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


[related-post post_id="3914564"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!