Hármasikrek édesanyja veszítette életét Debrecenben

Akt.:
Hármasikrek édesanyja veszítette életét Debrecenben
© Forrás: Fábián Tamás/Facebook
Debrecen, Hajdúszoboszló – Pénteken egy édesanya elhunyt Debrecenben, miután három gyermeknek adott életet.

Fábián Tamás – a magára maradt, hajdúszoboszlói édesapa – megkeresésünkre elmondta, minden segítségnek nagyon örülnek. Egyelőre az „induláshoz” szükséges dolgokkal rendelkeznek. Babaruhák és babakocsijuk van, ám, hogy a későbbiekben mire lesz szükség, még nem tudja pontosan.

– Rengeteg felajánlást kapunk, amit nagyon köszönök. Bármilyen furán hangzik, az anyagi támogatásnak örülnénk, hiszen bármire, amire szükségünk lesz a jövőben, azt meg kell vennünk – mondta Fábián Tamás. Hozzátette, a 33 hét és öt napra született gyerekeket jelenleg az intenzív osztályon ápolják, de a körülményekhez képest jól vannak. A péntek este megszületett hármasikrek nagyon jó ellátást kapnak, mindhárom picire 0-24-ben figyel egy ápolónő. A gyászoló édesapa elmondta, a pénteken, közvetlenül szülés után meghalt édesanya ügyében teljes hírzárlatot rendeltek el.

A Fábián Tamás részére szánt adományokat a Tündérkör Alapítvány vállalta magára, Tamás is azt kéri, aki segíteni szeretne, erre a bankszámlaszámra utaljon.

OTP Bank 11738008-20899541-00000000

Számlatulajdonos: Tündérkör Alapítvány.

Közleménybe: “Hármasikreknek” szót kell beírni.


Debrecen, Hajdúszoboszló - A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika közleménye a tragikus eset kapcsán. A lombik eljárásban hármas ikerterhességgel fogant hajdúszoboszlói kismama veszélyeztetett terhesség miatt a 26. héttől feküdt benn klinikánkon. A 32. hétre súl...