Hármas karambol a 42-esen: kisteherautó, kamion és tréler ütközött össze

Akt.:
Hármas karambol a 42-esen: kisteherautó, kamion és tréler ütközött össze
© Fotó: Matey István
Berettyóújfalu – Egy kamion, egy kisteherautó és egy autót szállító tréler karambolozott kedd kora délután Hajdú-Bihar megyében, a 42-es főút Berettyóújfalu és Mezőpeterd közötti szakaszán, Berettyóújfalu közelében – közölte Papp-Kunkli Nóra, a megyei katasztrófavédelem megbízott szóvivője.

A baleset előzménye, mint a rendőrség közleményéből kiderül, egy másik baleset volt: egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között fának ütközött. A baleset miatt feltorlódtak a gépjárművek, amelyek közül egy kamionnak nekiütközött egy tehergépkocsi, majd annak nekiment egy másik tehergépjármű is.

A helyszínelés és mentés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárást rendeltek el, ám azt azóta feloldották, ismét zavartalan a forgalom.

Fotó: Matey István Fotó: Matey István ©

Fának csapódott egy autó a 42-esen

Lesodródott az úttestről és egy út menti fának csapódott egy gépkocsi kedd kora délután Hajdú-Bihar megyében, a 42-es főút Berettyóújfalu és Mezőpeterd közötti szakaszán, Berettyóújfalu közelében.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .