Harmadik lett a siófoki szépségversenyen a nádudvari lány

Akt.:
Harmadik lett a siófoki szépségversenyen a nádudvari lány
© Fotó: Magánarchívum
Siófok – Második udvarhölgy lett a tizedik Ezüstpart Szépe rendezvényen a 17 éves nádudvari induló, Ludman Fruzsina, akinek ez volt az első szépségversenye.

A versenyt a budapesti Hermesz Tímea nyerte, a második Kohl Kitti 16 éves tanuló lett. A legsportosabb lánynak Járóka Fannit választották, bikiniben a legszebb a Középsuli filmsorozat sztárja, a Siófokon táborozó Kemény Zsanett lett. A Miss Fashion címet Horváth Júlia, a szintén a Középsuliból ismert modell kapta – írja a blikk.hu. A versenyen nem voltak életkori vagy családi állapotbeli megkötések, bárki jelentkezhetett.

unnamed-1

Fotó: Magánarchívum


Koroknyai Virág szépségkirálynő (k), Viczián Viktória első (b), illetve Pető Laura második udvarhölgy a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny fináléjában az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisán 2017. június 18-án.
Budapest - Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna televízió és a Duna World vasárnap este élőben közvetítette. Koroknyai Virág egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világ...