Dudás Attila nyert supermotóban, majd váltott enduróra

Akt.:
Dudás Attila nyert supermotóban, majd váltott enduróra
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Utolsó, hatodik fordulójához érkezett a közelmúltban a supermoto MAMI Kupa S2 kategória versenysorozata, az örkényi Euro-Ringen megrendezett viadalt Dudás Attila az élről várhatta.

Az 59 esztendős motoros végül mindkét futamában a harmadik helyen végzett, a horvát Luka Sadric és a magyar Kiss Barna ért előtte célba. Dudás kétszer 20 ponttal gazdagodott, így az összesített pontversenyben 266 egységgel diadalmaskodott, 9 ponttal előzte meg Kiss Barnát.

A supermoto versenyszezon ezzel a viadallal véget ért, de Dudás Attila nem vonult pihenőre, mindössze motort váltott, s „átnyergelt” az endurósok közé. A Kisújszálláson megrendezett verseny szenior kategóriájában a hajdúsági pilóta mindkét futamban a harmadik helyet szerezte meg.

– Nincs okom szégyenkezni, a győzelemért harcolhattam, ám a sors most nem akarta, hogy nyerjek. Gratulálok az ellenfeleknek, nagyszerű csatában maradtam alul. Külön köszönet jár szerelőmnek, Danyi Beátának, aki két gumicserével segített a dobogóra – összegezte a csapat teljesítményét Dudás Attila, a Moteurope Media Team versenyzője.

HBNSporthírek


hirdetés