Harcban a legszebb végszóért: „győztünk”!

A kis Loki idegenben, a Hajdúböszörmény pedig hazai környezetben lép pályára ezen a hét végén.

Szépen lassan elérkezünk az NB II. Keleti csoportjának végéhez. A DVSC-DEAC ezen a hét végén, szombaton 18 órától lép pályára utoljára a 2009/2010-es bajnokságban.

A második helyezett debreceniek a mögöttük tanyázó váciakhoz utaznak – rangadóra készülhetünk. A másik hajdú–bihari gárdára, a HTE-re még két ütközet vár a bajnokságban. A böszörményiek szintén szombaton 18 órától meccselnek, az utolsó hazai ütközetüket a tavaly még NB I-es REAC ellen vívják.

Rangadóval zárnak

– Mivel hétközi fordulót játszottunk, így nekünk ez az utolsó meccsünk. Kicsivel több pontunk van, mint a Vácnak, viszont nekik még kettő találkozójuk van hátra. Nem tudom, milyen motivációval fognak játszani, de ezzel nem is kell foglalkoznunk, csak játszani a saját futballunkat. Az előző két derbinket megnyertük, szeretnénk folytatni a jó szereplést, ami nem lesz könnyű, hiszen a Vác jó csapat, nem véletlen van ott, ahol van a tabellán – mondta Kondás Elemér, a DVSC-DEAC vezetőedzője.

Győzelemmel búcsúznának

– Ez lesz az utolsó hazai derbink, mindenképp szeretnénk győzelemmel lezárni az itthoni szereplésünket. Két-három emberre sajnos nem számíthatok, ennek ellenére mindent meg fogunk tenni a három pontért. Nekünk az nagy dolog, hogy újoncként meghosszabbítottuk az NB II-es tagságunkat, egy esetleges hazai győzelem megkoronázhatná az idényt. Az összeállításban lesznek változások, hisz a REAC lesz az ellenfél, de most is szeretnénk lehetőséget biztosítani több fiatalnak – nyilatkozta a Naplónak Németh Károly, a Hajdúböszörmény vezetőedzője.

HBN–SZADÓ

Győzött a kis Loki az utolsó hazai meccsén

DVSC-DEAC – Makó – A mérkőzés képei

Címkék: , , , , ,


További hírek a haon-sportoldal kategóriából

Sporthírek