Megkérdeztük: Önt meglepte-e, hogy Simicska Lajos nekiment a miniszterelnöknek?

Akt.:
Megkérdeztük: Önt meglepte-e, hogy Simicska Lajos nekiment a miniszterelnöknek?
© Fotók: Derencsényi István
Debrecen – A Simicska-Orbán konfliktustól hangos az elmúlt napokban a sajtó. Most az olvasók fejtik ki véleményüket az ügyről.

Szerintem már várható volt, hogy a Fideszen belül ki fog robbanni egy balhé, mert több portálon is olvastam, hogy belső ellentétek feszítik a kormánypártot. Leginkább azért, mert Orbán Viktor más irányba akar menni, mint a Fidesz más prominensei – mondta a Napló kérdésére Urbánkó Ádám.

Urbánkó Ádám Urbánkó Ádám ©

Kónya László éppen a Naplóban olvasott először az Orbán-Simicska háborúról, amiről megvan a véleménye: mint egyik kutya a másikat, úgy szapulják egymást, közben meg a nagy pénzeket mind elteszik. A nyilvánosság előtt acsarkodnak egymással, a háttérben meg összeborulnak – mondta.

Kónya László Kónya László ©

– Aljas munka, amit csinálnak. Nem azt várnánk tőlük, hogy mindent a saját javukra tegyenek. Mindegyik volt már hatalmon, de egyik se különb, mint a másik – véli Szentmiklósi József.

Szentmiklósi József Szentmiklósi József ©

Szigeti Márk úgy véli, hogy ha valaki az állítólagos barátjára kígyót-békát kiabál a nyilvánosság előtt, arra nyilván nyomós oka van. – Ha annyi energiájuk van, lendítsenek inkább a közös dolgainkon – mondta a fiatalember.

Szigeti Márk Szigeti Márk ©

Ludmann Tímeának az nem tetszik, hogy a szennyest kiteregették a nagyközönség elé, ezzel ugyanis önmagukat gyengítették.

Ludmann Tímea Ludmann Tímea ©

Kántor János szerint a pénz beszél, a kutya ugat. – Simicskánál van a pénz, Orbánnál meg a hatalom – fogalmazott.

Kántor János Kántor János ©

HBN | Fotó: Derencsényi István