HAON-ÉLŐ – Videoton FC vs. DVSC 1-0 (1-0)

Akt.:
HAON-ÉLŐ – Videoton FC vs. DVSC 1-0 (1-0)
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen, Felcsút – A labdarúgó OTP Bank Liga 2017/2018-as szezonjának 27. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Videoton FC együtteséhez látogatott szombaton 19.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 27. forduló

Videoton vs. DVSC

1 – 0 (1 – 0)


Ön szerint mi lesz a Videoton vs. DVSC mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 27. forduló

Videoton vs. DVSC

1 – 0

Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna. V.: Vad II. I. (Pintér Cs., Nagy R.).


Videoton FC: Kovácsik, Souza Dos Santos, Lazovic, Huszti, Kovács, Nego, Scepovic, Nikolov, Dos Santos Tavares, Juhász , Scepovic. Vezetőedző: Nikolic Marko.

Debreceni VSC: Nagy S. – Jovanovic, Kinyik, Szatmári, Mészáros – Varga K., Filip, Tőzsér, Barna – Takács T., Tabakovic. Vezetőedző: Herczeg András.


Gólszerző: Scsepovics (1-0) a 20. percben.

Sárga lap: Vinicius az 55., Niklov a 61., Stopira a 65., Varga a 82., Szatmári a 87., Lazovic a 88., Menglo a 90+1. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Barna helyett Sós a 61., Scsepovic helyett Varga, és Takács helyett Mengolo a 68. Huszti helyett Fiola a 84., Varga helyett Tisza a 85., Lazovic helyett Szolnoki a 90+2. percben.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVSC a 2017/2018-as szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Jovanovicék újra Felcsúton játszanak
Debrecen - A DVSC a szerdai kupavereség után ismét a Pancho Arénában játszik, ezúttal a Videoton lesz az ellenfél. Nincsenek jó emlékei szerda óta a Lokinak a felcsúti stadionról, holott a hétközi Magyar Kupa-elődöntő első mérkőzése előtt még sosem szenvedett vereséget a debreceni gárda a Puskás ...

Debrecen - Másfélmillió forintra büntette a Debreceni VSC-t a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága csütörtöki ülésén. Az indoklás szerint a hajdúsági klub szurkolói - visszaesőként - jelentős mennyiségű pirotechnikai eszközt vittek be, majd használtak múlt szombaton a Ferencváros...