HAON-ÉLŐ – Újpest vs. DVSC 1-1 (1-1)

Akt.:
Újpest vs. DVSC
Újpest vs. DVSC - © Fotó: Kovács Péter
Budapest, Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga 2017/2018-as szezonjának 11. fordulójában a Debreceni VSC csapata az Újpest együtteséhez látogatott szombaton 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 11. forduló

Újpest FC vs. Debreceni VSC

1 – 1


Ön szerint mi lesz az Újpest vs. DVSC mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 11. forduló

Újpest FC vs. Debreceni VSC

1 – 1 (1 – 1)

Budapest, Szusza Ferenc Stadion, 3139 néző. V.: Karakó F. (Buzás B., Kóbor P.).


Újpest FC: Pajovic – Mohl, Balázs, Pávkovics, Litauszki – Windecker, Sankovic, Obinna, Nagy D. – Tischler, Novothny. Vezetőedző: Nebojsa Vignjevic.

Debreceni VSC: Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Bódi, Tőzsér, Jovanovic, Varga K. – Könyves, Takács T. Vezetőedző: Herczeg András.


Gólszerző: Pávkovics (1-0) a 24., Takács (1-1) a 36. percben.

Sárga lap: Varga K. a 37., Mohl a 43., Obinna a 45., Tőzsér a 46., Novothny a 80., Jovanovic a 88. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Tischler helyett Zsótér a 63., Takács helyett Sós a 70., Obinna helyett Simon a 74., Könyves helyett Tisza a 77., Varga K. helyett Nagy K. a 83., Nagy D. helyett Pauljevic a 88. percben.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVSC a 2017/2018-as szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Fotó: Derencsényi István
Debrecen - Bücs Zsolt bízik benne, hogy jó eredményt érnek el Újpesten a debreceniek, ám nehéz mérkőzésre számít. Kiváló sorozatot produkál a DVSC mostanság az OTP Bank Ligában, hiszen a hajdúsági labdarúgók zsinórban öt mérkőzést nyertek meg a Vasas, a Budapest Honvéd, a Diósgyőr, a Balmaz Kamil...

Fotó: Derencsényi István
Debrecen - A Puskás Akadémia elleni mérkőzésen sérült meg Haris Tabakovic - írja a dvsc.hu. Részleges bokaszalag-szakadást szenvedett a csatár, és porcsérülése is van, ezért körülbelül két hónapig nem játszhat. Ami a többi sérült játékost illeti, Justin Mengolo combközelítő-izomhúzódás miatt kül...