HAON-ÉLŐ – Újpest FC vs. DVSC 1-0 (1-0)

Akt.:
Újpest FC vs. DVSC
Újpest FC vs. DVSC - © Fotó: Kovács Péter
Debrecen, Felcsút – A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 8. fordulójában a Debreceni VSC csapata az Újpest FC együtteséhez látogatott szombaton 17.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 8. forduló

Újpest FC vs. Debreceni VSC

1 – 0


Ön szerint mi lesz az Újpest vs. DVSC mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 8. forduló

Újpest FC vs. Debreceni VSC

1 – 0

Budapest, Szusza Ferenc Stadion, 2591 néző. V.: Farkas Á. (Bornemissza N., Csatári T.).


Újpest FC: Pajovic – Litauszki, Obinna, Zsótér, Szankovics, Bojovics, Nagy D., Onovo, Pauljevics, Burekovics, Novothny. Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics.

Debreceni VSC: Nagy S. – Kusnyír, Kinyik, Szatmári Barna – Könyves, Varga, Tőzsér, Bódi, Ferenczi – Takács. Vezetőedző: Herczeg András.


Gólszerző: Nagy D. a 22. (1-0) percben.

Sárga lap: Zsótér és Kinyik a 37., Burekovics a 62., Diallo a 89. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Könyves helyett Csősz a félidőben, Ferenczi helyett Calvente az 57., Zsótér helyett Beridze a 66., Nagy D. helyett Balázs a 74., Tőzsér helyett Bereczki a 76., Novothny helyett Diallo a 88. percben.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVSC a 2018/2019-es szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Könyves Norbert kiélezett, taktikus csatára számít
Debrecen - Könyves Norbert szerint a beadásoknál kiemelt figyelemre lesz szükség. A válogatott szereplése miatt beiktatott bajnoki szünet után a hétvégén folytatódnak az OTP Bank Liga NB I. küzdelmei. A nyolcadik fordulóban a DVSC az Újpest otthonába utazik, a felek szombaton 17 órától csapnak ös...

Debrecen - Egy hét bajnoki szünetet követően hétvégén folytatódik a bajnokság az OTP Bank Ligában, a DVSC az Újpest otthonában lép pályára szombaton 17 órakor. A lila-fehérek a Vidi elleni összecsapásuk halasztása miatt eddig hat mérkőzésen vannak túl a bajnokságban. Mérlegük egy győzelem, négy d...Sporthírek