HAON-ÉLŐ – Paks vs. DVSC 1-1 (0-1)

Akt.:
HAON-ÉLŐ – Paks vs. DVSC 1-1 (0-1)
© Fotó: Halmai Balázs
Debrecen, Paks – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 2017/2018-as szezonjának 3. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Paksi FC együttesének vendégeként lépett pályára szombaton 18-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 3. forduló

Paksi FC vs. Debreceni VSC

1 – 1


Ön szerint mi lesz a Paks vs. DVSC mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 3. forduló

Paksi FC vs. Debreceni VSC

1 – 1 (0 – 1)

Paks, Paksi FC Stadion, 1045 néző. V.: Németh Á. (Iványi Z., Zierkelbach P.).


Paksi FC: Molnár, Gévay, Haraszti, Szakály, Papp, Bertus, Szabó, Hajdú, Bartha, Kulcsár, Lenzsér. Vezetőedző: Csertői Aurél.

Debreceni VSC: Nagy – Bényei, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Filip, Tőzsér, Jovanovic, Holman – Sós, Könyves. Vezetőedző: Herczeg András.


Gólszerző: Sós (0-1) a 45+1., Bertus (1-1) a 68. percben.

Sárga lap: Bényei a 2., Kulcsár és Tőzsér a 65. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Szakály helyett Daru, Haraszti helyett Hahn a 61., Könyves helyett Mengolo a 84., Sós helyett Bíró a 90., Holman helyett Csősz a 90+3. percben.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVSC a 2017/2018-as szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Herczeg András
Debrecen - A DVSC mestere szerint reálisan kell nézni az atomvárosiak elleni meccset. Szombaton újabb idegenbeli meccs vár a Lokira, amely a Paks otthonában vendégszerepel. Az összecsapás előtt a DVSC vezetőedzője, Herczeg András nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának. - Az első két mérkőzé...

Debrecen - Herczeg András szerint a házigazdák némileg esélyesebbek, de pontot akarnak szerezni Pakson. Nem kezdte jól az OTP Bank Liga 2017/2018-as idényét a DVSC futballcsapata, ami azt jelenti, hogy jelenleg még pont nélkül áll a gárda a tabella utolsó helyén. Az első körben hazai pályán kapot...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .