HAON-ÉLŐ – DVSC vs. Videoton 2-5 (1-2)

Akt.:
DVSC vs. Videoton
DVSC vs. Videoton - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 16. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Videoton együttesét fogadta szombaton 19.30-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 16. forduló

Debreceni VSC vs. Videoton FC

2 – 5


Ön szerint mi lesz a DVSC vs. Videoton mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 16. forduló

Debreceni VSC vs. Videoton FC

2 – 5 (1 – 2)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 3169 néző. V.: Farkas Á. (Tóth II. V., Szécsényi I.).


Debreceni VSC: Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Varga K., Jovanovic, Tőzsér, Bódi – Könyves, Mengolo. Vezetőedző: Herczeg András.

Videoton FC: Kovácsik – Fiola, Fejes, Juhász, Stopira – Nego, Varga J., Hadzic, Géresi – Lazovics – Scsepovics. Vezetőedző: Marko Nikolics.


Gólszerző: Scsepovics a 11. (0-1), az 59. (1-3) és a 65. (1-4), Nego a 22. (0-2), Könyves a 26. (1-2), Géresi a 82. (1-5), Takács a 90+2. (2-5) percben.

Sárga lap: Lazovics és Tőzsér a 29., Scsepovics a 31., Fejes az 55., Hadzic az 58., Nego a 77. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Mengolo helyett Takács a 63., Lazovics helyett Szolnoki a 69., Scsepovics helyett Tamás a 77., Varga helyett Sós a 79., Juhász helyett Tóth a 83., Jovanovic helyett Csősz a 87. percben.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVSC a 2017/2018-as szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Kékben: Bücs Zsolt
Debrecen - A Loki pályaedzője, Bücs Zsolt bízik benne, hogy jó teljesítményt nyújtanak hazai pályán. Kéthetes szünet után ismét fordulót rendeznek az OTP Bank Ligában, a szombati játéknapon 19.30-tól (élőben a Hajdú Online-on) rangadó vár a harmadik helyezett DVSC-re, ugyanis az éllovas Videoton ...

Fotó: dvsc.hu
Debrecen - Elkészült a 16. forduló játékvezetőküldése. Az MLSZ illetékes bizottsága meghatározta az OTP Bank Liga 16. fordulójának játékvezetői küldését. A szombaton 19.30 órakor rendezendő DVSC-Videoton bajnoki találkozót Farkas Ádám vezeti, a két asszisztens Tóth II Vencel és Szécsényi István l...

Fotó: dvsc.hu
Debrecen, Miskolc - Az M4 Sport döntése miatt változott a keleti rangadó kezdési időpontja. A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága módosította a Diósgyőr és a Loki idei utolsó, december 9-i bajnoki mérkőzésének kezdési időpontját. A találkozó eredetileg 15.30 órakor indult volna, de a ...