HAON-ÉLŐ – DVSC vs. MOL Vidi FC 0 – 1 (0 – 1)

Akt.:
HAON-ÉLŐ – DVSC vs. MOL Vidi FC 0 – 1 (0 – 1)
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 15. fordulójában a Debreceni VSC csapata a MOL Vidi FC együttesét fogadta vasárnap 17.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 15. forduló

Debreceni VSC vs. MOL Vidi FC

0 – 1 (0 – 1)


Ön szerint mi lesz a DVSC vs. MOL Vidi FC mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 15. forduló

Debreceni VSC vs. MOL Vidi FC

0 – 1 (0 – 1)

Debrecen, Debreceni Nagyerdei Stadion, 2922 néző. V.: Iványi Z. (Farkas Á., Takács J.).


Debreceni VSC: Nagy, Szatmári, Pávkovics, Tőzsér, Barna, Haris, Varga, Bódi, Kusnyir, Avdijaj, Szécsi. Vezetőedző: Herczeg András.

MOL Vidi FC: Kovácsik, Dos Santos, Fiola, Hadzic, Nego, Hodzic, Pátkai, Nikolov, Tavares, Juhász, Scepovic. Vezetőedző: Marko Nikolic.


Gólszerző: Nego (0-1) a 40. percben.

Sárga lap: Hodzic a 19., Barna a 24., Vinicius az 55., Nikolov a 62., Haris a 86., Pávkovics a 89. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Szécsi helyett Takács az 59., Hodzic helyett Milanov a 68., Barna helyett Ferenczi, Varga helyett Jovanovic a 78., Nikolov helyett Berecz a 82., Scepovic helyett Kovács a 90. percben.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVSC a 2018/2019-es szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Debrecen - Egy elismerést már besöpört a héten a Loki szakvezetője, vasárnap a Vidi ellen újabbra készül. Az idei Megye Napja alkalmából Hajdú-Bihar Megye Önkormányzatának Kovács Pál-díjában részesült csütörtökön Herczeg András, a DVSC vezetőedzője. Ez az elismerés adományozható az aktív vagy a v...

Debrecen - Nehéz megmérettetés előtt áll a DVSC labdarúgócsapata! November 25-én, vasárnap délután öt órától a bajnoki címvédő Videoton érkezik a Nagyerdei Stadionba. A székesfehérvári együttes az előző szezonban a Ferencváros előtt nyerte meg az OTP Bank Ligát, ennek köszönhetően indulhatott a B...