HAON-ÉLŐ – DVSC vs. Haladás 1-1 (1-1)

Akt.:
DVSC vs. Haladás
DVSC vs. Haladás - © Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 7. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Szombathelyi Haladás együttesét fogadta szombaton 17 órától a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 7. forduló

Debreceni VSC vs. Szombathelyi Haladás

1 – 1


Ön szerint mi lesz a DVSC vs. Haladás mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 7. forduló

Debreceni VSC vs. Szombathelyi Haladás

1 – 1 (1 – 1)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 2300 néző. V.: Erdős J. (Georgiou T., Szécsényi I.).


Debreceni VSC: Nagy S. – Cikos, Mészáros N., Kinyik, Barna – Varga K., Tőzsér, Haris, Bódi, Könyves, Takács. Vezetőedző: Herczeg András.

Szombathelyi Haladás: Király – Mészáros K., Grumics, Benes, Gaál, Priskin, Schimmer, Jagodics, Németh, Kolcák, Habovda. Vezetőedző: Michal Hipp.


Gólszerző: Takács (1-0) a 21., Priskin (1-1) a 42. percben.

Sárga lap: Németh a 46., Király a 78., Jagodics a 90+3. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Benes helyett Tamás a 17., Barna helyett Ferenczi a 34., Cikos helyett Kusnyír a 38., Németh Milán helyett Németh Márió az 51., Takács helyett Avdijaj a 82., Schimmer helyett Halmosi a 83. percben.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVSC a 2018/2019-es szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A DVSC pályaedzője, Bücs Zsolt bízik a győzelemben a Haladás ellen
Debrecen - A debreceniek szakmai stábja szeretne javítani a Szombathelyi Haladás ellen szombaton délután. A múlt heti, kínos Kispest elleni vereség után a Debrecen gárdája ezúttal a Szombathelyi Haladás ellen igyekszik kiköszörülni a csorbát. Masszív, erős gárda a Szombathelyi Haladás." Bücs Zso...

Debrecen - A DVSC labdarúgócsapata szeptember 1-jén, szombaton délután öttől játssza következő hazai bajnoki mérkőzését a Haladás gárdája ellen az OTP Bank Liga 7. fordulójában. A szombathelyiek jelenleg a 10. helyen állnak a tabellán egy győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel. Legutóbb...