HAON-ÉLŐ – DVSC vs. Dorogi FC 1-2 (0-0)

Akt.:
HAON-ÉLŐ – DVSC vs. Dorogi FC 1-2 (0-0)
© Fotó: Matey István
Debrecen – A labdarúgó Magyar Kupa 2017/2018-as szezonjának 9. fordulójában a DVSC csapata a Dorogi FC együttesét fogadta kedden 17.00-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!


Labdarúgó Magyar Kupa, 9. forduló

DVSC vs. Dorog

1 – 2 (0 – 0)
JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Magyar Kupa, 9. forduló

DVSC vs. Dorog

1 – 2 (0 – 0)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 800 néző. V.: Németh Á. (Ring Gy., Tóth II. V.).


DVSC: Nagy, Kinyik, Tőzsér, Ferenczi, Kuti, Mészáros N., Takács, Varga, Bódi, Könyves, Jovanovic. Vezetőedző: Herczeg András.

Dorogi FC: Zima, Németh, Városi, Mészáros Á., Vígh, Kovács, Csató, Kitl, Bora, Szalai, Tamás. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.


Gólszerző: Kinyik (1-0) az 56., Kovács (1-1) a 64., Mészáros (1-2) a 81. percben.

Sárga lap: Bódi a 23., Németh a 44., Kinyik a 62., Kitl a 68., Takács a 85. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Bódi helyett Tabakovic a félidőben, Varga helyett Sós az 56., Városi helyett Nagyházi a 70., Kuti helyett Tisza a 71., Vígh helyett Sitku a 76., Kovács helyett Grabant a 79. percben.


Debrecen - A hosszú téli álom után „kitavaszodik” a magyar futballban, kedden kupamérkőzést játszik a Loki. Bár az időjárás egyáltalán nem azt ígéri, a héten beköszönt a kikelet a honi labdarúgásban, ugyanis hét közben Magyar Kupa-találkozókat rendeznek, szombaton pedig már az első idei bajnoki f...

Budapest - Két és fél hónap szünet után a héten folytatódnak a magyar klubfutball küzdelmei, elsőként kedden és szerdán a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzéseit rendezik, a legjobb 16 között hét élvonalbeli együttes érdekelt. Az biztos, hogy három év után új győztes avatnak, mivel az elmú...